Източник lamqta.comОвен  Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради

...
Източник lamqta.comОвен  Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Три зодии ще са изправени пред големи трудности, Телец - усилията ви са напразни

Източник lamqta.com

Овен 
Днес рискувате да се скарате с Ваш другар, поради обичания Ви човек, и то да се скарате много съществено и с съображение. Впрочем изборът: „ или той или аз ” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже много комплицирано, само че рано или късно, по този начин или другояче, то ще стане действителност. 

 

Телец

Оказвате се в нежелано състояние: напъните Ви отиват напразно, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което би трябвало. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкоз по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с който по-рано сте имали работа. Имайте поради, че връзките ще се развиват както преди, без значение от станалите в това време с вас промени. Много е значимо, да запазите доверието в обичания човек, по тази причина би трябвало да се откажете от двусмислени изявления и недомлъвки, а още повече от неистина във всичките и проявления. И в работата, и в персоналните връзки, е нужна бистрота.
 

Близнаци

Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.
 

Рак

Във всичко, което се отнася до бизнеса и работата, е нужна пределна, непрекъсната и неотслабваща зоркост. Денят е доста неподходящ и едно дребно падение ще бъде задоволително, с цел да загубите и пари, и въздействие, и покровителството на индивида, на който сте привикнали да разчитате. Пазете своята известност като зеницата на окото си, тъй като точно тя през днешния ден се явява Вашето основно предимство пред конкуренцията. Но денят не може да бъде наименуван и напълно обезсърчителен. Ще Ви зарадва среща със остарели другари, а настроенето Ви ще се повдигне от инцидентно запознанство.
 

Лъв

През целия ден ще се занимавате с нечии персонални въпроси или секрети, и ще положите най-много старания, с цел да ги запазите. Отчитайки поддръжката на звездите, която усещате сега, най-вероятно ще съумеете да се справите. Но в случай че се съмнявате, Ви остава единствено едно: позвънете на няко по-стар, на човек на който имате безпределно доверие, и облекчете душата си. Нищо няма да се случи, единствено Вие може да загубите съня си.
 

Дева

Това е един доста подобаващ ден за контакти с далечни сътрудници, без значение дали са от различен град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите ползи при този разговор от разстояние, а отстъпките, които ще извършите, няма да опонират на Вашите ползи. При персоналните срещи ще Ви бъде много по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно евентуално е ново сантиментално въодушевление, защото напълно няма да бъде мъчно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на мощните чувства, ще бъдете задоволени: чакат Ви голям брой завършения.
 

Везни

Не се опасявайте през днешния ден да се решите на рискована, недомислена и малко откачена крачка. Знайте че тъкмо това е, което Ви е нужно в този момент! Може да Ви помогне да забравите тъгата, да измененията нещо в връзките ви, които в този момент са в застой, както и да почувствате себе си Личност.
 

Скорпион

Не си заслужава през днешния ден прекомерно да разчитате на помощта на своя обичан човек: тя повече ще припомня мечешка услуга, в сравнение с действително подкрепяне. Така че в случай че внезапно Ви зададе сакралния въпрос: „ Да ти оказа помощ, или да не ти преча? ” най- добре ще бъде да му отговорите: ”Не ми пречи! ”.
 

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!
 

Козирог

Днес дребните наслади в живота ще имат доста по-голямо значение от какъвто и да е разкош. Ще получавате голямо наслаждение от връзката с природата, простотата и скромността. Животът на необятна нога постоянно наподобява доста примамливо, само че всега всичко, което е допълнително, генерира напрежение, неприятности и несъразмерни разноски. Така че в този момент е доста значимо да се концентрирайте на най-главното. Направете си лист на това, което фактически Ви е нужно, и ще се убедите, какъв брой елементарно може да си облекчите живота.
 

Водолей

Дошъл е края на Вашето самообладание? Готови сте да хлопнете вратата и да приключите с тези връзки един път и за постоянно? Какво пък - в случай че това решение е премислено, а не импулсивно, през днешния ден е удобен ден за разлъка. Ако желаете да го извършите на гняв, по- добре си помислете и отложете за различен път... 
 

Риби

За да си станете още по-близки, би трябвало да се грижите за нещо или някого дружно. Не е значимо дали това ще бъде коте, кактус или дете. Важното е, че общата грижа ще ви сближи още повече. Днес е доста подобаващ ден да се сдобиете или да си изберете подобен обект на групова обич.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР